Contact

Contactformulier
Geniet van een jeugdige en gezonde uitstraling.

Intense gelaatsverzorgingen voor een gezondere huid.

Wilt u uw natuurlijke schoonheid naar boven halen? Verlangt u naareen stralend en gezonder gezicht? Dan kan Forever Beauty Nails u verschillende gelaatsverzorgingen op maat aanbieden.

Diverse mogelijkheden volgens huidtype

Het salon in Lokeren is gespecialiseerd in intensieve behandelingen volgens uw teint en huidtype.

Voor een gevoelige en droge huid is de Aqua vital gelaatsverzorging optimaal. Als u een glimmende huid met grove poriën heeft, is de Harmonie gelaatsverzorging aangewezen. Wenst u een anti aging behandeling? Dan zorgt de schoonheidsspecialiste graag voor een Dermo controle en correcteur gelaatsverzorging (mogelijk voor alle leeftijden). U kan van deze formules genieten voor slechts 49 euro. Voor een totale verjongingskuur biedt de studio de Infini Jeunesse (53 euro) aan.

Hoogstaande producten

Om uw kwaliteit te garanderen, werkt onze experte uit Lokeren voor uw gelaatsverzorgingen met hoogstaande producten van Anesi. Deze dermoproducten garanderen schitterende resultaten. Zo kan u lang genieten van een fris en gezond gelaat.

Indien u ook kleurtjes wenst voor uw wimpers of wenkbrauwen, rekent de studio een meerprijs aan van slechts 10 euro. Daarnaast kan u ook uw oogcontouren laten verzorgen voor 18 euro.

Vraag vandaag nog meer informatie aan bij interesse.

Prijzen

(Basislijn) Aqua vital gelaatsverzorging  € 49 
(Gevoelige droge huid) Harmonie gelaatsverzorging  € 49 
(Glimmende huid met grove porien) Dermo controle & correcteur gelaatsverzorging  € 49 
(Anti-aging voor iedere leeftijd) Infini jeunesse gelaatsverzorging  € 53 
verzorging oocontouren  € 20 
Forever Beauty & Nails
Contacteer ons!
09 277 09 72