Contact

Contactformulier
Uw totale relaxatie begint hier.

Ontspannende massages om uw dagelijkse stress te vergeten.

Heeft u nood aan een moment voor uzelf? Wenst u volledig tot rust te komen dankzij deugddoende massages of lichaamsverzorging? Dan biedt Forever Beauty Nails u de ideale me-time.

Klassieke lichaamsbehandeling en hotstone massages

U kan kiezen uit diverse formules. Het salon in Lokeren biedt een peeling aan voor slechts 21 euro. Daarnaast biedt de studio klassieke massages met de hand. Een totale lichaamsmassage kost u 38 euro, terwijl u voor een rug/nek/schoudermassage 23 euro betaalt.

Voor een unieke sensatie kan u tevens opteren voor hotstone massages. Een volledige massage (45 euro) of rugmassage (25 euro) behoren tot de mogelijkheden.

Gespecialiseerd in figuurcorrecties

De schoonheidsspecialiste is gespecialiseerd in figuurcorrecties. Bodywraps van uw volledige lichaam of probleemzones zorgen voor een afgelijnd resultaat. Als u op zoek bent naar een verstevigende verzorging voor cellulitis, anti-aging of vermoeide benen, is de parafangobehandeling uw ideale oplossing. Ook deze figuurcorrectie is mogelijk voor uw hele lichaam of probleemzones.

Welke lichaamsverzorging u ook verkiest, als ervaren expert garandeert de schoonheidsspecialiste een heerlijk ontspannende beleving. Bovendien biedt ze graag advies als u nog niet weet welke massage u wenst.

Vraag vandaag nog bijkomende informatie aan over deze massages in Lokeren.

Forever Beauty & Nails
Contacteer ons!
09 277 09 72